بنياد خيريه مادر مهربان خديجه کبري سلام الله عليها

1- تاریخچه مختصر؛

هیئت مؤسس بنیاد غیردولتی خیریه مادر مهربان ام المومنین خدیجه کبری (سلام الله علیها) از ابتدای سال ۱۳۹۲، برای نیل به اهدافی از قبیل مبارزه با گرسنگی، اطعام مساکین و اعتلای نام حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) تصمیم به تأسیس بنیاد گرفتند و جلسات هیئت مؤسس جهت تهیه، تنظیم و تصویب اساسنامه برگزار گردید.پس از طی مراحل اداری و تشریفات قانونی در تاریخ ۱۳۹۲/۰۷/۱۷، وزارت کشور مجوز تأسیس بنیاد و فعالیت در گستره ملی را به شماره ثبت ۳۲۶۸۹ صادر نمود.

موضوع فعالیت بنیاد طبق ماده ۹ اساسنامه عبارت است از:

سازماندهی افراد خیر و انفاق کنندگان و جذب کمک ها و مشارکت های مردمی در جهت انجام امور خیریه و عام المنفعه از جمله: ۱. تأمین غذا و اطعام کودکان ۲. اطعام مساکین ۳. مبارزه با گرسنگی ۴. تکریم جایگاه مادر به ویژه شخصیت ام المؤمنین خدیجه کبری (س) ۵. ایجاد، گسترش و تقویت هماهنگی بین نهادهای دولتی و غیردولتی و آحاد مردم در جهت اطلاع رسانی و آگاه سازی به منظور توسعه فعالیت های بشردوستانه و ترویج فرهنگ ایثار، انفاق و حمایت های مختلف از مستمندان و نیازمندان و بیماران خاص و ……..

2- فعالیت های بنیاد:

2-1 تأسيس:

بنیاد غیردولتی خیریه مادر مهربان ام المومنین خدیجه کبری (سلام الله علیها) پس از برگزاری جلسات هیئت مؤسسه تنظیم و تصویه اساسنامه و گذراندن تشریفات اداری، در تاریخ17/07/1392

با شماره ۳۲۶۸۹ در وزارت کشور به ثبت رسید و مجوز فعالیت در گستره ملی را دریافت نمود.

۲-۲- جذب منابع و کمک های مردمی:

بنیاد در این سال از شیوه هایی مانند واریز به حساب بانکی، کمک های نقدی و کمک های غیر نقدی جهت اجرای برنامه ها، قلک و کد دستوری تلفن همراه (USSD) دریافت کننده کمک های مردمی بوده است.

2-3- شناسایی جامعه هدف:

رویکرد اصلی بنیاد بر طبق ماده ۹ اساسنامه تأمین غذا، اطعام کودکان و مبارزه با سوء تغذیه آنها است. نوزادان و کودکان نسل آینده کشور را تشکیل می دهند و در صورت عدم برخورداری از تغذیه کافی و سالم، ضربه های جبران ناپذیری متوجه رشد جسمی و عقلی آنها خواهد بود، بنیاد بر این باور است که از کودکان نباید انتظار فعالیت اقتصادی و بازدهی مالی داشت. سنین کودکی باید صرف کودکی کردن، رشد و تربیت شود. کانون اولیه فعالیت های بنیاد استان تهران خواهد بود اما دیگر نقاط سرزمین ایران و آسیب های آن را فراموش نخواهد کرد.

2-4-فعالیت های تدارکاتی:

تکمیل زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری فعالیت ها و پروژه ها در دستور کار بنیاد قرار دارد.

2-5- فعالیت های درآمدزایی و برگزاری بازارچه های خیریه:

در جهت کمک به کودکان نیازمند ، بنیاد اقدام به برپایی غرفه در چند نمایشگاه نمود. هیئت مدیره و مدیرعامل بر مبنای تاکیدات هیئت امناء همه تلاش خود را خواهند کرد که هزینه های جاری بنیاد از محل کمک های خاص بانیان برای این امور تامین شود وکمک های مردمی صرف مبارزه با گرسنگی و اطعام کودکان شود.

2-6-فعالیت های تبلیغی بنیاد در راستای اعتلای نام حضرت خدیجه کبری(س):

بنیاد کلیه فعالیت های خود را با یاد و نام ام المومنین حضرت خدیجه کبری (س) و به عنوان هدیه ای از جانب مادر مهربان» انجام می دهد.

2-7-فعالیت های توسعه منابع انسانی:

در برنامه های اجرا شده از ظرفیت داوطلبان و جوانان مؤمن انقلابی استفاده شده است تا ضمن آشنایی این افراد با بنیاد، اهداف آن و وضعیت آسیب های اجتماعی در کشور، نسبت به استعدادها و توانمندی های آنها شناخت حاصل گردد.

برنامه زمان بندی طرح ها:

بنیاد می کوشد روزهایی از سال که مناسبت هویتی دارند برای اجرای فعالیت و برنامه در اولویت باشند. روزهایی چون تأسیس بنیاد، ازدواج رسول الله و حضرت خدیجه صلوات الله عليهما، وفات حضرت خدیجه (س)، روز کودک و …

باقی برنامه ها و طرح های بنیاد نیز به فراخور هماهنگی ها، شرایط و برنامه ریزی ها در طول سال انجام خواهد شد.

ارتباط ما

با بنیاد در ارتباط باشید و پیام بگذارید :